Over de campagne

Terug naar campagne website

Deze campagne van MKB-Nederland en VNO-NCW is mogelijk gemaakt door het ministerie van Veiligheid en Justitie en het ministerie van Economische zaken en wordt uitgevoerd door TNO, MKB Servicedesk, ECP, Haagse Hogeschool en ThreadStone Cyber Security.


Een project van:

Gesteund door:

Uitgevoerd door:

Deze campagne is een gezamenlijk initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie. Deze partijen zetten zich in om samen met publieke en private partners te werken aan een veilig digitaal Nederland. Burgers en bedrijven moeten met vertrouwen gebruik kunnen maken van de digitale snelweg. De campagne is ontworpen en ontwikkeld door MKB Servicedesk, ThreadStone Cyber Security, ECP, de Haagse Hogeschool en TNO.

Over de partners

De campagne wordt gesteund door de volgende partijen:


Abu


Adfiz


BGNU


Bouwend Nederland


CCV


ECP


HISWA


HOGIAF


Horeca Nederland


Kamer van Koophandel


Kansspelen branchorganisatie


Koninklijke metaalunie


MKB Infra


Nederland-ICT


Nederlandse brood- en banketbakkers ondernemersvereniging


Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven


Nederlandse Veiligheidsbranche


Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters


Nekovri


Recron


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)


Transport en Logistiek Nederland


Uneto-Vni


Vaco


VGB


VHG

Over CyberStatus

CyberStatus biedt betrouwbare, laagdrempelige security scans voor websites en systemen. Onze missie is om goede oplossingen te ontwikkelen die toegankelijk, gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar zijn, zodat MKB-bedrijven samen met hun eigen IT-leveranciers hun systemen optimaal veilig kunnen maken.

CyberStatus is een initiatief van ThreadStone Cyber Security.

Over ThreadStone
Cyber Security

ThreadStone Cyber Security is een onafhankelijk Nederlands bedrijf, dat zich toelegt op het veiliger maken van websites, internetgebruik en IT-netwerken van bedrijven. Hiertoe ontwikkelt zij online scan-methodes en -systemen, die volledig geautomatiseerd en altijd up to date zijn. Onze oplossingen komen tot stand in nauwe samenwerking met ethisch hackers, IT-specialisten en gerenommeerde partners, waaronder TNO.

CyberStatus
voor uw klanten?

CyberStatus kan ook worden ingericht voor uw bedrijf, zodat u onder uw eigen label uw klanten extra service kan bieden. Aantrekkelijk voor service providers zoals overheid, internet providers, banken en verzekeraars. Weten wat de mogelijkheden zijn en wat het u oplevert? Neem gerust contact met ons op.